Toiminta-ajatus

Dealux Oy:n toiminta-ajatuksena on kasvattaa asiakkaidensa liiketoiminnan arvoa tuottamalla heille laadukkaita koulutuspalveluja sekä henkilöstöön liittyviä asiantuntija-, rekrytointi- ja vuokrauspalveluja. Laadukkaiden palvelujen tavoitteena on mahdollisimman korkealaatuinen vaikuttavuus asiakkaiden liiketoimintaan ja henkilöstön osaamiseen. Olemme kokonaisvaltainen henkilöstökumppani!

Visiomme on kasvaa ja kehittyä merkittäväksi henkilöstö- ja koulutuspalvelujen tuottajaksi Suomessa, joka palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitaan. Asiakaillemme olemme korvaamaton liiketoiminnan kumppani ja henkilöstöllemme loistava työnantaja.

Arvomme muodostuvat sitoutumisesta asiakkaisiimme, henkilöstöömme ja yhteistyökumppaneihimme, joiden ammattitaito ja sitoutuminen tavoitteisiin ovat menestymisemme perusta. Toimintamme vaatii onnistuakseen joustavuutta, jotta voimme palvella asiakkaitamme juuri heidän tarpeistaan käsin. Me ratkaisemme ongelmia asiakkaidemme kanssa ja teemme töitä kädet savessa.

Sitoutuneisuus, joustavuus, yhdessä tekeminen.