Henkilöstöpalvelut

Tuntuuko, että aika ei riitä henkilöstöasioista huolehtimiseen, unohtuuko johtaminen?

Henkilöstöpäällikköpalvelu

Palvelumme on kokonaisuus, joka suunnitellaan tukemaan yrityksenne henkilöstöprosessien toteuttamista, kehittämistä ja ratkaisemaan arjen haasteita. Palvelu voi koostua käytännön henkilöstöhallinnon asioiden hoitamisesta, työyhteisöjen ongelmanratkaisusta, rekrytoinneista, valmentamisesta aina henkilöstöjohtamisen tukipalveluihin. Henkilöstöprosessien järjestäminen on keskeinen asia laadukkaasti ja tehokkaasti toimivan yrityksen johtamisessa.

Yritysturvallisuus, riskienhallinta ja työsuojelu

Turvallisuuspäällikkö on yritysturvallisuuden asiantuntija, joka auttaa yritystänne luomaan häiriöttömän toimintaympäristön ja hallitsemaan riskejä. Hän auttaa lakisääteisten työsuojelu- pelastus- ja turvallisuussuunnitelmien laadinnassa ja henkilöstönne perhdyttämisessä ja kouluttamisessa turvalliseen toimintaan. Turvallisuustoimien tarkoituksena on suojella yrityksen henkilöstöä, omaisuutta, tietoa, mainetta ja olla osana yritysten vahvaa ja luotettavaa brändiä sekä mainetta.

Suorahakupalvelu (Head Hunting)

Parhaat osaajat eivät ole aktiivisia työnhakijoita. Suorahakupalvelumme on tehokas keino löytää parhaat osaajat palvelukseenne. Suorahakupalvelu toimii erinomaisesti johtotason sekä vaativimpien asiantuntija- ja esimiestason hakuprosesseissa. Hyödynnämme hakuprosessissa mm. verkostojamme, hakijarekisteriä, hakutyökaluja ja julkaisemme anonyymejä hakuilmoituksia.

Hakuprosessin alussa kartoitamme valittavan työn haasteet, ammattitaitovaatimukset sekä tutustumme yrityskulttuuriinne. Luomme jokaiseen tehtävään hakuprofiilin ja tehtävänkuvan yhdessä toimeksiantajan kanssa. Lopullisen päätöksen valinnasta tekee aina työnantaja.

Rekrytointi

Suorahakupalvelua kevyempi palvelu on henkilöstön rekrytointipalvelu, joka soveltuu työntekijöiden, asiantuntijoiden ja esimiesten rekrytointeihin. Palvelu voidaan toteuttaa kokonaisvaltaisena palveluna, jossa vastaamme hakuilmoitusten suunnittelusta, hakuprosessista ja esivalinnoista. Meille voitte ulkoistaa myös laajemmat rekrytointiprosessit esim. avattaessa uutta yksikköä.

Henkilöstön vuokraaminen

Henkilöstön vuokraaminen on joustava tapa hankkia henkilöstöä muuttuvissa ja epävarmoissa olosuhteissa. Välitämme henkilöstöä mm. rakennus-, teollisuus, siivous sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Vuokratyöntekijämme voivat myös työllistyä joustavasti myös vakituisiin työsuhteisiin.

Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit ovat erinomainen tapa varmistaa valittavan henkilön soveltuvuus työtehtäväänsä. Henkilöarvioinnit antavat arvokasta tietoa onnistuneen valintapäätöksen tekemiseksi, mutta myös valittavan henkilön tiimiyttämiseen ja johtamiseen jatkossa. Henkilöarviointi voidaan liittää rekrytointi ja suorahakupalvelujen osaksi.

Työterveyshuollon kilpailuttaminen

Kilpailutamme puolestanne työterveyshuollon palvelut ja autamme sopimusneuvotteluissa. Työterveyshuollon terveys- ja kustannusvaikutusten optimointi on tärkeä osa hyvää henkilöstöjohtamisen kokonaisuutta. Kustannusten hallintaa ja laadukasta työterveyshuoltoa!

Yhteystiedot jari.tuominen@dealux.fi